Rejestracja online

Prosimy wypełnij formularz, oddzwonimy

 

Dla wszystkich, którzy cenią swój czas uruchomiliśmy prosty i wygodny sposób zgłaszania na wizytę. Wypełnij formularz, a pracownik Gastromedu oddzwoni i ustali dogodny dla Ciebie termin. Oddzwaniamy najszybciej jak to jest możliwe, na pewno dwa razy w każdy dzień roboczy. Szybkość reakcji zależy od ilości zgłoszeń.

Klauzula informacyjna
Klauzula informacyjna. Administratorem Państwa danych osobowych jest Scanmed S.A. z siedzibą w Warszawie, ul. Okrzei 1 A, 03-715 Warszawa (dalej: „My”). Możecie Państwo skontaktować się z nami pisząc na adres e-mail: biuro@scanmed.pl, telefonicznie: +48 12 629 89 00 lub korespondencyjnie, pisząc na adres siedziby wskazany powyżej.

We wszystkich sprawach dotyczących przetwarzania danych osobowych mogą się Państwo kontaktować z Inspektorem Ochrony Danych przez adres e-mail: iod@scanmed.pl lub listownie, pisząc na nasz adres siedziby. Będziemy korzystać z Państwa danych osobowych w celach związanych z zarządzaniem usługami opieki zdrowotnej, w tym realizacją rezerwacji terminu Państwa wizyty, zgodnie z art. 9 ust. 2 lit. h Rozporządzenia Ogólnego o Ochronie Danych Osobowych (dalej: „RODO”). Państwa dane osobowe będą przetwarzane przez okres wymagany przepisami prawa w związku ze świadczeniem usług medycznych. Odbiorcami Państwa danych będą firmy, które dostarczają nam narzędzia informatyczne na podstawie zawartych z tymi firmami umowami powierzenia przetwarzania danych osobowych. Podanie przez Państwa danych jest dobrowolne, ale konieczne w celu dokonania rezerwacji terminu wizyty i uzyskania świadczenia. Macie Państwo prawo dostępu do treści swoich danych, ich sprostowania, usunięcia, ograniczenia przetwarzania, przenoszenia, wniesienia sprzeciwu, wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych, oraz cofnięcia zgody w dowolnym momencie jednak bez wpływu na okres przed jej wycofaniem, o ile do przetwarzamy Państwa dane na podstawie zgody. Na podstawie Państwa danych nie podejmujemy automatycznych decyzji ani profilowania.